Плюси відпочинку на морі у вересні

Плюси відпочинку на морі у вересні

Зовсім скоро настане золота пора для відпочинку на морському узбережжі - оксамитовий сезон. В цей час до моря відправляються справжні цінителі цього виду відпочинку, які усвідомлюють очевидні плюси вересня. По-перше, в цей час на пляжах досить малолюдно - літні канікули в школах і інших навчальних закладах вже закінчилися, а значить, Ви не зустрінете натовп матусь з кричущими дітьми або компанію веселих і гучних студентів. Тиша і спокій, а також наявність вільного місця на пляжі, яке не потрібно відвойовувати у інших відпочиваючих.

Другий незаперечний плюс вересневого відпочинку на пляжі - більш низькі ціни в кафе і ресторанах, а також наявність акцій і знижок в готелях і пансіонатах. Це дозволяє відпочити по вищому розряду, при цьому істотно заощадивши сімейний бюджет. Крім того, модниці зможуть купити купальник і аксесуари зі знижками - якраз в кінці сезону багато магазинів влаштовують розпродажі своїх літніх колекцій. Фрукти і овочі, що продаються на ринках удосталь, теж мають вже цілком доступні і адекватні ціни.

Також, в цей період погода на чорноморському узбережжі зазвичай все ще дуже тепла, але набагато м'якша, ніж в літні місяці - вже немає виснажливої ​​спеки, але все ще можна поніжитися під теплими променями сонця, і отримати здоровий загар. А вечірня прохолода дозволяє прогулятися по набережній, подихати чистим і корисним морським повітрям, що не відчуваючи задуху і високу температуру, властиву річним вечорами.

Оксамитовий сезон - ідеальний час для проведення спокійного відпустки, оздоровлення організму і відпочинку від домашньої рутини і стовпотворіння людей.

<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!