Як розважитися на пляжі?

Як розважитися на пляжі?

Що може бути краще, ніж лежати на пляжі, слухати шум хвиль і насолоджуватися довгоочікуваним відпочинком. Але, як показує практика, це швидко набридає, і такий нудний і одноманітний відпочинок не запам'ятовується надовго. На щастя, пляж - місце не тільки для пасивного проведення часу. Прочитайте наші поради, щоб самостійно в цьому переконатися.

  • Якщо Ви відпочиваєте не одні, спробуйте організувати справжню пляжну вечірку! Пісні під гітару, вогнище, шашлики і танці до ранку - про те, як чудово провели час, Ви будете пам'ятати не один рік.
  • Зробіть фотосесію. Навіть якщо Ви не любите позувати або вважаєте, що отримує на фотографіях не дуже добре, все ж варто спробувати. Напевно в Вашому альбомі немає фотографій на тлі моря, піску або морського заходу. Невимушена атмосфера та природа створять найкращі умови для того, щоб Ви відчували себе впевнено.
  • Пограйте в волейбол. Досить, щоб було бажання, м'яч і команда однодумців, які втомилися просто лежати на піску. Це хороший спосіб не лише розважитися, підтримати себе в тонусі, але і знайти нових друзів.
  • Орендуйте якусь водну розвагу, яке Вас цікавить. Прокатайтеся на банані, на водному мотоциклі або таблетці, щоб набратися моря вражень і неймовірних відчуттів.
  • Якщо Ви віддаєте перевагу екстремальним видам відпочинку - займіться дайвінгом. Скористайтеся послугами професіоналів, які будуть супроводжувати Вас, або ж візьміть обладнання напрокат, щоб самостійно насолодитися гарним життям підводного світу.
  • Запустіть повітряного змія, побудуйте замки з піску. Організуйте змагання на найкрасивіший пісочний замок, заманюючи всіх друзів і інших бажаючих. Зберіть колекцію красивих черепашок, яка буде нагадувати Вам про минулий відпустці.

Якщо ж Ви віддаєте перевагу розмірений відпочинок, і після перебування на спекотному сонці хочете розслабитися, скористайтеся можливістю отримати масаж або випробувати на собі чарівні лікувальні грязі в нашому пансіонаті - ми зробимо Ваш відпустку незабутньою!

<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!