Підводні розваги

Підводні розваги

Відпустка в Залізному Порту - це купання в відкритому морі, сонячні ванни, захоплюючі екскурсії, прогулянки по пляжу і маса водних розваг, серед яких особливе місце займають підводні занурення. Дайвінг - це подорож в зовсім інший світ. Вода уповільнює рух і заглушає всі звуки, а підводне життя дивує своїм спокоєм і розміреністю. Ви ніби потрапляєте в новий вимір, де живуть інші істоти і дотримуються інші правила. Досить зануритися під воду, щоб забути про всі неприємності, проблеми і невдачі.

Але для того, щоб не затьмарити таку подію і отримати тільки позитивні емоції від занурення, необхідно відпрацювати основні навички і пройти інструктаж, який проводять професіонали. У Залізному Порту дайв-клуб знаходиться недалеко від нашого готелю, тому Ви зможете навчитися основним прийомам і ознайомитися з різними видами занурення (з платформи, з катера, з берега). Також це можна зняти на відео, яке не тільки Ви будете часто переглядати, але і Ваші друзі, які напевно захочуть зануритися в підводний світ з Вами в наступному сезоні.

Навчання на березі Чорного моря - цікаві і незабутні пригоди. Нехай Ваш відпустка і відпочинок на морі будуть захоплюючими і незвичайними, а наші лікувальні грязі допоможуть підтримати Ваше здоров'я і добре самопочуття.

<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!