Виноробне господарство князя П.Н. Трубецького

Виноробне господарство князя П.Н. Трубецького

Виноробне господарство існує на протязі 120 років, і за цей час воно пережило чимало змін. Все почалося в 1896 році, коли на земельних маєтках були висаджені перші лози. Відомий своїми знаннями в сфері виноробства, Лев Голіцин вибирав і сорти винограду, і земельні угіддя, якими володів князь Трубецькой, який вклав чималі кошти в розвиток цього виробництва. Майстри відразу побудували виноробні і створили спеціальні приміщення в підвалах, в яких з часом зберігалося вино в дерев'яних бочках. Вже через кілька років з початку розвитку виробництва, вино визнали кращим на виставці, яка щорічно проходить у Франції. Родзинкою і найголовнішою гордістю вважаються 8 пляшок вина, які розливали ще за князя Петра Трубецького. Вони закриті, відзначені гербовим знаком і визнані унікальними і цінними експонатами.

Екскурсовод обов'язково розповість про ті марки вина, виробництво яких вже не здійснюється. Під час реконструкції зовнішній вигляд підвальних приміщень не змінили, тому під час екскурсії Ви побачите підвальні зали такими, якими вони виглядали ще в 1900 році.

Якщо Ви вибрали відпочинок на морі в Залізному Порту, зробіть свою відпустку не тільки приємною, але також захоплюючою і пізнавальною!

<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!