Фестиваль вуличної їжі і музики "Чіга-Біга"

Фестиваль вуличної їжі і музики "Чіга-Біга"
Ось і настало літо, а це значить, що попереду безліч днів і можливостей для відмінного проведення часу. Якщо ж Ви хочете, щоб це літо було активним, цікавим і вражаючим з найперших днів, тоді прочитайте нашу новину. 4 червня на території Залізного Порту відбулося відкриття всіма улюбленого фестивалю «Чіга Біга», який позиціонує себе як фестиваль вуличної їжі і відмінного настрою. Не сумнівайтеся, і сміливо бронюйте наші номери, щоб не тільки добре провести час на фестивалі, а й проживати в комфортабельному пансіонаті, користуючись усіма зручностями.
 
Що стосується фестивалю, це найкращий захід для щасливих людей, які вміють відпочивати і насолоджуються життям. У цьому році на набережній Залізного Порту встановлені всілякі корти для різної смакоти для всіх гостей і відпочиваючих. Сам фестиваль, як відомо, проходить на березі моря. Танці на свіжому повітрі, морське повітря, приємна атмосфера, веселощі, дружелюбність і смачні частування - що ще потрібно для повноцінного відпочинку і відмінного проведення часу?
 
Організатори придумали безліч цікавих і захоплюючих фішок, запросили знаменитих і талановитих людей і створили все для того, щоб гості і любителі цього свята веселилися, раділи і отримували позитивні емоції. Також збільшена площа для розваг. У 2016 році відвідувачам і гостям фестивалю надається ще більше можливостей і простору для проведення відмінного відпочинку або звичайних вихідних. Беріть своїх друзів і вирушайте на фестиваль, проведення якого вже стало доброю традицією, а сотні туристів з Херсона та інших міст країни нарешті дочекалися відкриття чергового сезону, в якому можете взяти участь і Ви!
<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!