Плюси відпочинку в оксамитовий сезон

 Плюси відпочинку в оксамитовий сезон

Шановні відпускники, почалася останній тиждень серпня, а це значить, що на носі найкращий час для відпочинку на морському березі - настає оксамитовий сезон. Переваги відпустки в цей період незаперечні. В першу чергу, це звичайно істотно знижені ціни на фрукти та овочі, на екскурсії і проживання. Самі фрукти в цьому період найсмачніші, і різноманітність їх особливо порадує тих, кому вони недоступні в іншу пору року.

По-друге, з цей час найкраща погода - спеки вже немає, але в той же час повітря все ще дуже теплий, і море прогрівається до максимально комфортної температури. Таким чином, можна досхочу накупатися і отримати відмінний загар без ризику обгоріти.

Ще одним з безперечних плюсів є невелика кількість відпочиваючих на пляжах - для тих, хто цінує тишу, спокій, і розмірений відпочинок, або просто приїхав оздоровиться. Немає великої кількості кричущих дітей, море чисте, спокійне, та й увечері Вас не розбудить гучна музика з найближчої дискотеки. Це час прекрасно підходить для сімейних пар, які     бажають розслабитися і насолодитися один одним.

Відпустка в оксамитовий сезон дозволить Вам чудово відпочити і наповниться силами і прекрасним настроєм на цілий рік вперед.

<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!