Відпочинок на Чорному морі в Україні: куди поїхати влітку 2018 роки?

Відпочинок на Чорному морі в Україні: куди поїхати влітку 2018 роки?

На сьогоднішній день Україна є країною, досить розвиненою в туристичному напрямку, і пропонує безліч місць для проведення чудової літньої відпустки як сім'ям з маленькими дітьми, так і веселим компаніям молоді, або літнім парам, які шукають місце для спокійного і розміреного відпочинку. Рівень сервісу на українських курортах досяг найвищого рівня, завдяки чому можна із задоволенням відпочити всією сім'єю, отримавши масу приємних емоцій (не виїжджаючи за кордон, а значить, позбавивши себе довгої виснажливої ​​дороги) - і все це за доступною ціною.

Отже, куди ж відправитися відпочити влітку 2018 року? Чорноморське побережжя України умовно ділиться на два основних пляжних регіона - Одеський і Херсонський. Одеса від самого початку славиться більш високими цінами на житло в курортних зонах, тому сьогодні відпочинок на морі в цьому регіоні може дозволити собі далеко не кожен.

У Херсонській області, в першу чергу, найпопулярнішими є: Скадовськ, який переважно є курортом для відпочинку з маленькими дітьми - дрібне і тепле море ідеально підходить для малюків; і Залізний порт, який багатий клубами, ресторанами, і іншими розвагами та молодіжними тусовками. Також, одним з важливих чинників, який необхідно враховувати, збираючись на відпочинок на Чорне море в Україні - температура води. Пляжі Залізного порту омиваються водами відкритого моря, температура води тут може падати до позначки в 16 градусів за Цельсієм, і це в розпал літа. Тому доцільно буде подбати про те, щоб в обраному вами готелі був басейн з більш теплою водою.

В цілому, і Скадовськ, і Залізний порт мають досить розвинену інфраструктуру розваг, а також велику кількість магазинів, аптек, банківських відділень та інших установ. Пляжі чисті, з м'яким піском, а не мушлями. На сьогоднішній день протяжність пляжу в Залізному порту досягає 5 км.

Відпочинок на морі в Україні також можливий і на території Миколаївської області: Коблево хоч і є вельми недешевим курортом, з року в рік продовжує користуватися популярністю. Також, одним з недоліків можна назвати деяку віддаленість курорту від берега - щоб скупатися в водах Чорного моря, доведеться подолати як мінімум кілька кілометрів. В основному, для проживання в Коблево вибирають приватний сектор, оскільки бази відпочинку представлені в невеликій кількості, і мають невисокий рівень комфортності і сервісу.

Крім Скадовська, для відпустки з маленькими дітьми також обирають узбережжя Азовського моря. На відміну від відпочинку на Чорному морі, відпустка на курортах Арабатської стрілки характерна теплим і дрібним морем, і повною відсутністю медуз. Генгорка, наприклад, славиться великою кількістю дитячих атракціонів, Стрілецьке ж підійде для тих, хто прагне до самоти.

Однак, якщо Ви все ж хочете відчути всі принади купання в морській воді, зануритися в нічне курортне життя і повністю відчути всю чарівність літньої відпустки на морському березі, вибирайте Залізний порт, який гарантовано забезпечить Вам незабутній відпочинок на Чорному морі в Україні.

<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!